top of page

VILLKOR

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag:

etuna Refresh Clinic & Beauty Center AB
www.refreshclinic.se

Organisationsnummer: 556997-4198
Telefonnummer: +46739999202
E-postadress: info@refreshclinic.se

Betalning och priser
Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Klarna Checkout
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Allt är lika säkert.
Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer
Vi erbjuder följande leveransmetoder:

Leverans med speditör DHL, DSV, Postnord.
Fast pris 170 kr ink moms (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 2-3 dagar till närmsta utlämningsställe.
Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-3 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer
Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. En returfraktetikett skickas till kunden via email om varan är defekt eller felpackad.

14 dagars öppet köp
Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera fraktskadat eller defekta varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 7 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i originalkartong.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:
etuna Refresh Clinic & Beauty Center AB , Kungsgatan 20 , 632 18 Eskilstuna (på egen bekostnad) om inte returpolicyn uppnås

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln. Endast skadade varor kan returneras

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Vi hanterar alla personuppgifter enligt GDPR

Medlemskap : Läs mer om medlemskap villkor

Ring

0101 550 474

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page